Med ett minilån slipper du allt krångel!

SnabblånMed minilån slipper du mycket krångel som det annars kan vara om du går till ditt lokala bankkontor. Du behöver inte beställa tid med en lånehandläggare och du slipper att svara på en massa frågor om ett lån.

Men vad är ett minilån och hur fungerar det? Ett minilån är som ordet ger en fingervisning om ett mindre lån. Lånesummorna är oftast mellan 500 kr och upp till 3000 kr beroende på vilken långivare du ansöker om ett minilån hos. Du kan alltså bara ansöka om mindre lånesummor, när det gäller lån på större summor som 350 000 kr får du ansöka hos helt andra långivare och banker.

Minilån är till för dig som vill ha en mindre summa pengar snabbt, för en kortare period. Återbetalningstiden för dessa minilån är oftast inom 30 dagar. Du kanske är i situationen att du behöver fylla ut med en summa pengar tills lönen kommer i slutet på månaden eller du har hittat ett verkligt bra erbjudande om du slår till snabbt. När du ansöker om minilån så slipper du de längre väntetiderna för att få pengarna insatta på ditt konto, som du annars kan få vänta på i flera dagar om du ansöker om lån i en bank.

Minilån vad betyder det?

Ett minilån är som ordet berättar just ett litet lån. Folkia är ett företag som de senaste 2 åren utökat sin kundkrets med 60 000 nya kunder därav 98% är mycket nöjda med deras tjänster och service med minilån. Detta gäller givetvis minilån som ingår i ett av deras erbjudanden.

Ett minilån ger dig möjlighet att låna pengar snabbt och enkelt när ett behov uppstår och du kanske just då har det tunt i plånboken. Med ett minilån kan du låna pengar från 500 kronor till 3000 kronor. För att kunna ta ett minilån måste du vara fyllda 20 år, ha en årsinkomst som minimalt ligger på 25 000 kronor. Du behöver varit folkbokförd i Sverige de senaste 2 åren för att få ett minilån och vara utan betalningsanmärkningar. Ett telefonnummer bör också vara registrerat i ditt namn för att kunna ansöka om minilån. Att slippa gå till den lokala banken för att svara på en massa frågor och beställa tid hos en som handlägger ditt minilån kan vara en stor fördel.

Hur snabbt kan jag få minilån?

Det tar endast från en kvart till 2 tim för dig att få ditt minilån om du ansöker efter det under öppettiderna men du kan söka ditt minilån under dygnets alla 24 timmar. Betalar du tillbaka ditt minilån inom den avtalade tiden dvs 30 dagar så är du alltid välkommen att hos Folkia ansöka om yttreligare ett nytt minilån. Ibland kan man få ett erbjudande som kommer helt oväntat och man behöver slå till direkt annars glider tillfället ur händerna på en för att aldrig mer komma tillbaka, i det här läget kan minilån vara ett bra alternativ. Men lika oväntat kan erbjudandet vara för ens ekonomi och det är här som minilån kommer in som en hjälpare i nöden.

Det är enkelt att ansöka om ett minilån här!

Här är det enkelt att hitta ett billigt minilån. Du går bara till tabellen på nästa sida och jämför olika minilån och långivare. När du i den lättlästa tabellen bestämt dig för ett av lånen så kan du direkt ansöka om ett minilån online. Du ser exakt vad dessa minilån kommer att kosta, vilka avgifter som inräknas.

Om du ansöker om ett minilån under öppettider får du dina pengar inom 15 minuter eller senast inom 2 timmar. Låneansökan för minilån är alltid öppen så du kan ansöka om ett minilån även om det är mitt i natten. Du kan ansöka om dessa minilån på några olika sätt; genom att ringa från din telefon eller genom att smsa, men det billigaste sättet att ansöka om minilån är utan tvekan direkt online på långivarens webbplats.

I tabellen finns en blå direktlänk till var ock en av långivarna så när du klickar på den länken kommer du direkt till låneansökan och kan fylla i den helt kostnadsfritt. Låneansökan är enkel och det behövs bara några personuppgifter och ett telefonnumer där långivaren kan nå dig för att berätta att din ansöka om ett minilån är godkänd.