Hitta den bästa och billigaste hantverkaren

HantverkareAtt hitta bra hantverkare kan vara svårt. Att dessutom hitta hantverkare som är både bra och billiga är ännu svårare. En metod är att hålla utkik i ditt om råde eller på din gata efter grannar som nyligen renoverat sitt hem. Gå över till dem och fråga vilket företag de anlitade och om de var nöjda med arbetet och priset de fick betala. Ofta är rekommendationer från grannar och vänner den säkraste metoden för att själv anlita bra hantverkare.

Om du testat ovanstående metod men inte kommit fram till ett bra alternativ kan du gå in på olika företagsregister och söka på företag i hantverkarbranschen på din ort. Då får du snabbt upp en lista över företag och kan därefter ringa runt till dem och be om offert. När du väl har alla företagen samlade i en lista kan du Google på dem för att se efter om de fått många positiva respektive negativa omdömen på diverse konsumentsajter.

Eftersom en hus- eller lägenhetsrenovering ofta innebär stora kostnader är det värt tiden och besväret att göra en noggrann research innan du skriver kontrakt med en renoveringsfirma.